2014. augusztus 12., kedd

Az Álomesküvő

Szerintem a fiatal lányok legtöbbje pár éves kora óta pontosan tudja, hogy milyen esküvőt szeretne majd. Milyen menyasszony lesz, milyen lesz a vőlegény és maga az egész nap.

Ágota írt is már ezekről az érzésekről és bevallom én is mindig álomesküvőre vágytam.

Idén, egy fiatal párnak ez már biztosan megadatott, hiszen egy olyan fantasztikus napon ünnepelhették a szerelmüket, amit a legjobb esküvői szolgáltatók szerveztek meg számukra, sőt szerelmüknek és esküvőjüknek köszönhetően egy testvérpár is hatalmas adományhoz jutott.

Korábban írtam már Nektek a Jótékonysági Esküvőről, ami egy fantasztikus kezdeményezés és bízom benne, hogy hagyománnyá válik annak megrendezése minden évben.

Az idei Jótékonysági Esküvő felajánlói között mi is ott voltunk, amire nagyon büszkék vagyunk. Felemelő érzés, hogy ezzel talán egy kicsit mi is hozzájárultunk a jótékonysági licit sikeréhez.

A mi felajánlásunk természetesen Dolly pettiskirt volt, amit Klaudia, a 2014-es Jótékonysági Esküvő menyasszonya, a lánybúcsúján viselt.

Lánybúcsú, rózsa Dolly pettiskirtben
KATTINTS! Itt megnézheted az "Inspirációk Esküvőre" összeállításunkat.

Lánybúcsú, rózsa Dolly pettiskirtben
KATTINTS! Itt megnézheted az "Inspirációk Esküvőre" összeállításunkat.

A Nagy Nap július 18-án volt, amiről készült egy kis videó is. Nézzétek és tervezzétek meg Ti is az Álomesküvőtöket, vagy emlékezzetek a Ti Napotokra. :)

Klaudia & Dani, Sok Boldogságot Kívánunk  Nektek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails