2014. június 11., szerda

Kicsi lány korunk óta

Emivel már mindkettőnk feje beköttetett, sőt Emi immár két csodás fiúgyermek édesanyja. De ne szaladjunk ennyire előre…

Bevallom én is az a kislány voltam, aki felpróbálja a mamája, anyukája magas sarkú cipőit és kisminkelve totyog egy régi bérház körfolyosóján. Sőt elképzeltem azt is milyen lesz az esküvőm napja, és persze a ruha, ami után olyan hosszú uszály libeg ameddig a szem ellát. Ugye nem lepek meg senkit, ha azt mondom ehhez képest szöges ellentéte volt a ruhám a nagy napon.

Ágota esküvője napján, elegáns menyasszonyi ruhájában, fantasztikus királykék kiegészítőkkel
Ágota menyasszonyként
Esküvőnk napján, gyönyörű krém menyasszonyi ruhában
Emi menyasszonyként

A fenti képen én vagyok látható, a lentin pedig Emi. Eminek összejött az uszály, meg is kérdezem egyszer, hogy milyen érzés volt hordani… :)

A kis nosztalgikus kitérő után rá is térek arra a témára amiért ma billentyűt ragadtam.
Szeretném nektek bemutatni Körmendy Szomoru Kata menyasszony stylist-ot. Számomra teljesen újdonság volt ez a szakma, és már azt is tudom, hogy miért… Kata egy új trendet hozott a hazai esküvői életbe, hiszen elmondhatja magáról, hogy itthon Ő az első, aki segít a menyasszonyoknak megtalálni, megálmodni, megtervezni a ruhát, a kiegészítőket, a sminket, a hajkoszorút az esküvőre. Izgalmasan hangzik főleg azért mert manapság akkora a ruha kínálat (szerencsére) hogy egy izgatott ara először talán azt sem tudja hova forduljon, hogy megtalálja a hozzá legjobban passzoló viseletet.

Katát is már kislány kora óta vonzza az esküvők miliője és természetesen maga az esküvői ruha. Ruha ipari mérnökként tanult, 2012-ben pedig útjára indította formabontó ötletét és menyasszony stylist vált belőle.

A Tűsarok című műsorban Orosz Barbara vendége volt. A teljes műsort ITT nézhetitek meg.

Katát személyesen is ismerjük, amihez egy-két Dolly pettiskirt-nek is van köze… :)

Kata a Tűsarok című műsorban fekete pettiskirt-ben.

Fekete dolly pettiskirt a Tűsarok c. műsorban Körmendy-Szomorú Kata menyasszony styliston

Emerald pettiskirt-ben a 2013-as év legjobb esküvői szolgáltatóit felvonultató eseményen, a Gundel étteremben.


Egy fantasztikus csajos partyn fekete pettiskirtben.Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist (bal), Bácsalmási Mariann Szabó Imre szalonok (közép) és Emi a jobb oldalon, akinek többek között azt is köszönhetjük, hogy a Dolly szoknyák most már Magyarországon is elérhetőek.

Kata két gyönyörű gyermekével egy fotózáson.


Végül szeretnénk Nektek megmutatni egy werkfilmet, amiben Kata is részt vett. Gyerekek, macaron és a kihagyhatatlan Dolly szoknya: Ha menyasszony vagy és szükséged van ötletekre , akkor ne felejtsd el, hogy hol találsz segítséget!


Related Posts with Thumbnails

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails