2014. június 2., hétfő

A tütü reneszánsza

A tütü szoknya újra -vagy mondhatnánk azt is, hogy még mindig- reneszánszát éli. 
Ezt nem más mint Szkiba Zsuzska plus size blogger is tanúsította. 
Májusban nem csak a természet kezdett bele az aktuális éves megújulásába hanem a Dolly Hungary is bontogatta szárnyait…

Manapság a divat rengeteg lehetőséget nyújt ahhoz hogy kiteljesedjünk és megmutassuk a világnak éppen aznap milyen kedvünk van, vagy egy szeletnyit a személyiségünkből, vagy csak simán hirdessük jó kedvünket. Nekünk is az a célunk, hogy boldog és elégedett hölgyeket lássunk Dolly szoknyában. Szokták mondani, hogy az azonos érdeklődésű emberek egymásra találnak egy idő után. Velünk is így történt, megismerkedtünk Szkiba Zsuzska plus size bloggerrel. Zsuzska stílusa azonnal magával ragadott minket és rögvest „összehoztuk”a Dolly by Le Petit Tom-mal, akarom mondani egy pettiskirt-tel. :)

Zsuzska így ír a nagy találkozásról:

Sokszor írtam már, mennyire odavagyok a “tütü” szoknyákért, amolyan második gyerekkorom vált valóra, mikor külföldi plus size bloggerek oldalain megláttam a szoknyákat, hiszen reneszánszát éli ez a ruhadarab, mérettől függetlenül sorra jelenik meg divatlapok és divatblogok oldalain.
Persze bennem is volt némi félsz, vajon hogy állna rajtam egy ilyen szoknya, mert lássuk be, van rajta anyag bőven, ám minden kétségem eloszlott, mikor felpróbáltam az álomszoknyát a Dolly by Le Petit Tom Hungary jóvoltából, akikkel  legutóbbi magyarországi látogatásom során találkoztam és  együttműködésbe kezdtünk. Először az RTL Klub Reggeli interjújában láthattatok a habos csodában (pontos megnevezése “pettiskirt”, ami egy több rétegű chiffon szoknya, puhább és könnyedebb, mint a tüll)  
(Forrás: http://beautywithplus.com/dolly-by-le-petit-tom/)
Zsuzska az RTL klub reggeli műsorában is felbukkant nézzétek meg a vele készített interjút ITT.

A Dolly by Le Petit Tom Hungary csapata innen (is) üzeni Zsuzskának, hogy remekül mutat pettiskirt-ben! ;) Köszönjük, hogy megtisztelt minket figyelmével és sok sikert kívánunk munkásságához!




Tetszett Zsuzskán a szoknya? IDE KATTINTVA nézhetsz jobban utána. 

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails