2014. július 22., kedd

Jótékonysági Esküvő 2014

Mindig is szerettünk volna egy jó ügy mellé állni, ezért nagyot dobbant a szívünk, amikor a Milibaby társoldalunkkal a Jótékonysági Esküvő lelkes csapatához csatlakozhattunk.

A Jótékonysági Esküvő először 2013-ban vált ötletből valósággá, amikor prémium kategóriás esküvő szolgáltatók elhatározták, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat árverésre bocsátva jótékony célra pénzt gyűjtenek, ezzel megvalósítva két család álmát. Egy szerelmespárét, akik életük legszebb napját tervezgetik és egy családét, akik gyermekeik egészséges életéért küzdenek.

A 2013-as kezdeményezés fantasztikus sikerrel zárult, ezért 2014-ben is újra megszervezésre került a jótékonysági licit.

Galambos Család - Jótékonysági esküvő 2014

Április 14-én, nagy izgalommal siettünk a Save The Date bemutatótermébe, hogy az idei év kedvezményezett családjával és a felajánló szolgáltatókkal együtt izguljuk végig a Vatera oldalán indított aukció zárását.


Rengeteg licit érkezett a felajánlók által összeállított Álomesküvő csomagra és mi minden egyes licitet hatalmas tapssal fogadtunk. Számoltuk a másodperceket, majd törölgettük a könnyeinket, amikor a licit 2.115.000,-Ft-on zárult.

Jótékonysági esküvő - Licitzáró buli

A teljes összeget a 7 éves Galambos ikrek kapták, akikről az édesanyjuk Csilla mesélt:

„2007. 09. 19.-én megszülettek a fiúk, sorban Ferenc, Benedek és Zalán – meséli édesanyjuk, Csilla. – Ők lombik babák és sajnos 27 hétre születtek. Nagyon picik voltak és mi borzasztóan aggódtunk, hogy ne legyen bajuk. De sajnos, három hét múlva Beninél kimutatható volt az oxigénhiány, ami valószínűleg még méhen belül alakult ki, talán ezért is indult be a szülés. Már az inkubátorban megkezdték a kezelését, persze amennyire megengedett volt az ő helyzetében. Nagyon nehéz időszak volt: én Pesten a gyerekekkel, apukájuk dolgozott, közben ingázott Várpalota és a főváros között.

Három hónap múlva aztán hazamehettünk. Eleinte mindhármójukat hordtuk Dévény tornára, de szerencsére Zalánnál hamar látható volt, hogy a mozgásával nincs gond, fejlődik és ügyesedik. Bár megúsztuk az agyvérzést, azért Ferikénél is tapasztalták a szakemberek a feszes izomzatot, ami nehezíti a mozgást. Beninél ez nagyon súlyos Ferikénél enyhébb. Ezeknek a gyerekeknek a különböző kezelések (Katona módszer, Dévény Anna módszer, Hrg úszás, Pető módszer stb.) tudnak segíteni és mi meg is tettünk mindent, amit a család helyzete megengedett. Alternatív gyógymódokat is kipróbáltunk, mint például a cérna akupunktúra.

Beni szinte mindenben segítségre szorul, neki minden mozdulat rengeteg erőfeszítésébe kerül, sajnos hiába a sok torna úszás stb. nem tudtak az izmai úgy lazulni, ahogy azt vártuk. Így nem is fejlődött úgy, ahogy szerettük volna. Persze ügyesedett ő sokat, csak nála minden nagyon apró lépésekben halad. Ma már tud ülni az asztalnál kapaszkodva, igaz, figyelni kell rá, de ennek is nagyon örülünk.
Most Pető ovisok, ott kapják meg a fejlesztéseket, ezért utazunk nap mint nap Pestre. Mindhárman nagyon vidám és – azt gondolom -, boldog gyerekek. Emlékszem, amikor ott álltunk az inkubátor felett sokat sírva és bánattal teli szívvel, mindig azt mondtuk, bárhogy is alakul az életünk mindig arra törekszünk, hogy ők boldogok legyenek. Azt hiszem, eddig ez sikerült. Beni különösen mosolygós, kedves kisfiú, pedig nagyon sokat „nyúzzák”, de ő kitartó, vidám és nagyon szeretni való. A Nazarov-féle műtét segíthet lazítani az izmain, ezáltal talán ügyesebb lenne és nem lenne minden mozdulat annyira nehéz számára. Ferikének pedig a St. Louise-i műtét lehet alternatíva."

(Forrás: Napravaló cikk alapján Menyasszony Stylist blog )




Még több fotó ITT - képek : Jaksa Tímea

A felajánlók teljes listáját ITT találjátok.

A Galambos Családnak és az ikreknek rengeteg csodálatos pillanatot kívánunk.

A Jótékonysági Esküvő licitnyertes párjáról és a Július 18-i esküvőről is hamarosan beszámolunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails