2016. március 1., kedd

Nőnek lenni

Van egy pont, a lelkünk legmélyén, ahova nagyon sok kis érzelmet gyűjtünk össze. Ott van az összes bánatunk, örömünk. Megvalósult álmaink és ábrándozásra késztető vágyaink.
Azok, a lelkünk mélyén szunnyadó apró dolgok csillognak a szemeinkben. Mindenki mást lát belőlünk, de mindenki csak azt, amire érdemes. Csak azt olvashatja ki a tekintetünkből, ami neki szól.
Akarjuk, hogy lássa. Akarjuk, hogy érezze. Csak Ő és csak azt.
Mi nők, különlegesek vagyunk és talán néha a férfiak szemében megfejthetetlenek.
Órákig készülődünk, sírva nevetünk, néha hisztizünk és csapkodunk. Barátnőket ölelgetünk, éjszaka is telefonálunk. Szerelemre vágyunk, elcsábulunk és sok mindennek bedőlünk.
Szájfénnyel és zsepivel megrakott táskával járunk. Liftben selfiezünk és mindig, de mindig megnézzük magunkat az összes tükörben, ami mellett elhaladunk.
Örülünk a napfénynek, a hegyeknek. Örülünk a vízparton lévő hullámoknak. Mindent megérzünk, de nem mindig hallgatunk rá. Hiszünk és bízunk. A gödör mélyéről is felállunk. Néha érzékenyek és bújósak vagyunk, néha igazi vadmacskák.


Modell: Galambos Dorina ; Fotó : Máth Szilvi; Helyszín: Rooms


Odavagyunk a divatért. Órákig próbálgatunk és boltról boltra járunk. Kislányként megálmodott dolgok után kutatunk. Talán egy pörgős szoknya után... talán éppen egy Dolly után. Amiben különlegesek vagyunk, amiben nem maradunk észrevétlenek és ha Ő meglát, már nem tud ellenállni nekünk, se a szemükben csillogó vágyainknak.

Nőnek lenni jó - Dolly Nőnek lenni pedig maga a varázslat.

Március 8. a Te napod. Ünnepeld Dívaként!


Nézd meg ajánlatunkat ITT  

Modell: Galambos Dorina ; Mihályi Réka; Péterfi-Nagy Évi; Fotó : Máth Szilvi; Helyszín: Rooms



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails