2014. december 29., hétfő

Dolly's best of 2014/ 2. rész

A második adag válogatásban a rendezvényekről mutatjuk meg a kedvenc pillanatainkat :) Kicsit csalunk, mert nem csak egy kép lesz egy rendezvényről, hanem montázs, de ha egyszer lehetetlen egyet választani?!


Ilyen az, amikor a Guinness-rekorder sminkes/stylist elképzelése valósággá válik. Tórizs Hajni "Játékbabák" tematikája, fantasztikus sminkjei és hajdíszei, na meg a mi szoknyáink tökéletes párost alkotnak Köszönjük a szuper fotókat Umamira photography!

Társoldalunk a Milibaby idén megadta a módját a márka születésnapjának: torta, buborékfújás, móka, kacagás, Umamira pedig meg is örökítette a pörgőszoknyás kislányokat. Csak szólunk, hogy nem csak a gyerekekből váltja ki ezt a mozdulatot, aki felveszi egyből perdül egyet :)


Az első esküvős rendezvény, ahol találkozhattatok a Dolly szoknyával: Esküvőnap a Barabás Villában. Szépséges menyasszonyi ruhák, gyönyörű helyszín. nézzétek a képeket!

Szerintem minden nőnek Carrie jut eszébe a tütü szoknyákról. Tavasszal szerveztünk egy szuper Szex és New York bulit, ahova Spilák Klára is eljött, stílusosan Cosmo koktélt ittunk, ajándék Cosmo magazin járt mindenkinek, és a Szabó Imre szalon jóvoltából csodás sminkek készültek.

Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist rendezte Menyasszony workshop-on is ott voltunk, Ti a szoknyákkal estetek szerelembe, mi pedig a Marangona sütipont remekműveivel, csodálatunk azóta is tart, a decemberben vásárolt a szoknyák mellé az általuk készített mézeskalácsot adtuk, aki megkóstolta szerintem tudja miért áradozunk ennyire róluk : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails